Nela Pricop

Stabilirea de planuri nutriționale personalizate pentru copii, familii, cupluri

Copii

Copiii sunt unici și au nevoi nutriționale specifice în funcție de vârstă, sex și stadiul de dezvoltare. În colaborare cu părinții, dezvolt planuri nutriționale adaptate care să promoveze o creștere și dezvoltare sănătoasă, să sprijine performanța școlară și să încurajeze obiceiuri alimentare sănătoase de-a lungul vieții.

Familiile

Pentru familiile ocupate și active, găsirea unor soluții nutriționale sănătoase și convenabile poate fi o adevărată provocare. Lucrând împreună, creăm planuri nutriționale echilibrate care să se potrivească stilului de viață al familiei dumneavoastră și să satisfacă gusturile și preferințele tuturor membrilor familiei.

Cuplurile

Pentru cuplurile care doresc să își îmbunătățească sănătatea și să se simtă mai bine împreună, oferim planuri nutriționale personalizate care să sprijine obiectivele comune de sănătate și să promoveze o relație sănătoasă cu mâncarea. De la prepararea meselor romantice, la încurajarea unui echilibru între alimentație și viața socială, sunt aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate împreună.

Înainte de a începe, este important să înțelegem că schimbarea nu apare peste noapte. Este un proces care necesită răbdare, determinare și, uneori, recalibrare. Prin urmare, abordez fiecare client în mod unic, începând cu o evaluare detaliată a stilului său de viață actual, obiceiurilor alimentare, nivelului de activitate fizică și, desigur, a stării lui emoționale și psihologice.